primavera.....

bonica i sorprenent...la primavera és l´esclat de vida.... avui tot passejant...he trobat algun bolet.... i ja comencen a sortir les maduixetes de bosc....Així doncs..fem un remanat de bolets de primevera??

Ingredients per 4 persones:
Bolets de primevera :cigró de sant llorenç ( foto), moixernons, apagallums tendres
4 ous del nº 1 ( que no ens enganyin!)
1 tomáquet madur de penjar
alls tendres
rúcula
parmesà auténtic
sal
oli d´oliva
pebre

En una paella amb oli  i els alls tendres nets i tallats en 4 trossos longitudinals, hi tirem els bolets ja triats i tallats a trossos mitjans. Als primers minuts, els bolets, deixaran anar tota l´aigua..que després se la tornaran a beure. És important respecar aquest procés del bolet, només així aconseguirem que el bolet conservi tot el sabor i olor. Un cop s´han begut l´aigua... s´han de deixar a la paella i anar veient com agafen el color daurat, igual amb els alls tendres. LLavors ratllem el tomáquet a la paella i deixem que tots els ingredients es vaigin coneixent uns 5 minuts. Passat aquest temps hi afegim dos grapadets de rúcula, boltejem un minutet a la paella i ja hi podem afegir els ous lleugerament batuts. Hi posem un pessic de sal per ou i un d´extra, i dues voltes del molinet de pebre. Remanem i quan l´ ou comenci a quallar ho retirem. Ho presentem un un plat, donant una forma acurada al remanat i afegim uns flocs de parmesà. Es pot servir amb unes torradetes.

Per postres... que més bó que un iogurt natural amb maduixetes de bosc?

Una combinació ideal per sopar....