Tarda confinada amb maduixes

Bona tarda!
Reprenc el blog. Això vol dir que tinc temps. Si tinc temps vol dir que ha passat alguna cosa. Doncs si.  Avui 9è dia de confinament i almenys ens esperen 20 dies més. El virus Covid19 ha arribat arreu del món. Per lluitar contra ell ens hem de quedar a casa per evitar la seva propagació. S'ha estès amb molta força i el sector més vulnerable és el de la tercera edat. Cuidem-los!
A casa!  A nivell personal ho porto extranyament bé, tot i que quan estenc la roba, em dutxo, esmorzo... ho faig com si hagués d'anar a treballar.
Posar fre. Deixar passar el dia a dia. Respirar profundament, pensar en coses boniques o positives, que les negatives  ja estan passant.
Molt del temps que tinc el segueixo dedicant ala cuina.
Ara, temps de maduixes, ja ens arriben les primeres del Maresme.
La Maduixa. Perquè ens agraden tant?
Pel punt dolç i àcid que tenen a la vegada?
Pel color?
Perquè estan bones amb quasi tot?

Us paso una recepta molt fàcil per endolcir-vos aquests dies.
Ingredients i som-hi!

-500gr de maduixes
-150gr de sucre
-20 boletes de pebre negre aixafats.
-150ml de Grand Marniere o Contreau
-300ml de nata del 18%mg, llet evaporada o de coco
Renteu les maduixes senceres. Retireu les fulles i la.part verda. Talleu a 1/4 i les poseu en un bol amb tots els ingredients. Remeneu be i deixeu-ho reposar/macerar 24h. Ja està llest!

Maduixes amb pebre